Betaal informatie

betaal gemakkelijk en snel met ideal

 

iDeal (alleen NL)

Met iDEAL betalen Nederlandse consumenten veilig en snel via hun eigen bankomgeving. Dit is in Nederland één van de meest gebruikte betaalmogelijkheden. Wanneer u betaalt met iDeal, ontvangen wij uw betaling direct en zullen de levering direct in gang zetten. Deze betaalmogelijkheid is helemaal gratis! iDeal.nl
bancontact mr cash

 

Bancontact / Mister Cash (alleen BE)

Bancontact / Mister Cash is een van de populairste betaal-mogelijkheden in België. Consumenten kunnen via hun eigen bankomgeving op een veilige en snelle manier betalen. Wanneer u betaalt met Bancontact / Mister Cash, ontvangen wij uw betaling direct en zullen de levering direct in gang zetten. Bancontact.com
visa mastercard en meastro

 

Creditcard

Creditcard via Visa, Mastercard & Maestro zijn de creditcard-maatschappijen waarmee consumenten wereldwijd kunnen betalen. Wanneer u betaalt met creditcard ontvangen wij uw betaling direct en kunnen de levering direct in gang zetten.

paypal

 

PayPal

Via Paypal kun je gemakkelijk en snel online betalen, wereldwijd is dit een van de meest gebruikte online portemonnees. Paypal.com (Extra kosten €5,95)

overboeking

 

Overboeking

Via overboeking betaal je op de ouderwetse manier, je besteld en maakt je bestelling daarna handmatig aan ons over. Let op: we versturen je bestelling pas wanneer we het bedrag volledig hebben ontvangen, het kan zo zijn dat het product ondertussen niet meer op voorraad is!

 

 

Helaas is het bij ons niet mogelijk onder rembours of Afterpay te bestellen.