09
Dec

Twicycle de fitness fiets

2016-09-12 10:42:13 |
388 Keer gelezen |

Met de twicycle kun je kiezen of je je fiets aandrijft met je benen, je armen of beide. Door deze manieren van fietsen doe je een complete body workout. Je hoeft dus niet meer naar de sportschool om je uit te leven!

De twicycle fiets is zo gemaakt dat de fiets aan de voorkant en achterkant aangedreven wordt. De voor en achterkant zijn beide voorzien van versnellingen waardoor je op je eigen tempo kunt trappen en uhmmm….armen! De maker claimt een complete body workout met o.a. je rug, de biceps, triceps, borstkast, core, schouders en buikspieren.

Echt iets voor de fanatieke sporter zou je denken? Schijnbaar is het voor iedereen geschikt door de verschillende instellingen die kunt maken op de fiets. Echter zijn we benieuwd of de fiets ook echt ontwikkeld gaat worden. De twicycle zit momenteel in de concept fase, maar wij zijn sceptisch over het praktisch nut van de fiets. De fiets fietst namelijk niet sneller dan een normale fiets, het enige voordeel dat je ervaart is de workout. In onze ogen is dat onvoldoende om echt een revolutie te weeg te brengen, in onze ogen heeft een eleketrische fiets nog steeds meer voordelen dan een de twicycle.

We hopen er in de toekomst natuurlijk wel een uit te kunnen testen! Meer weten over de twicycle? Kijk dan snel op http://twicycle.com/