Fietsen

 

Artikelen 1 tot 20 van 85 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sale

Excel Avenue 18SP Stadsfiets Heren

Normale prijs: € 349,00

Huidige prijs € 219,00

Schrijf een review

Sale

Avalon Export Omafiets Dames

Normale prijs: € 299,00

Huidige prijs € 229,00

Schrijf een review

Sale

Altec Marquant Stadsfiets Dames

Normale prijs: € 279,00

Huidige prijs € 259,00

Schrijf een review

Sale

Avalon F21 Omafiets Dames

Normale prijs: € 399,00

Huidige prijs € 259,00

Schrijf een review

Sale

Altec Dutch Transportfiets Dames 2017

Normale prijs: € 359,00

Huidige prijs € 289,00

 

Artikelen 1 tot 20 van 85 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fietsen District - Fietsenwinkel

Steeds meer mensen die een nieuwe fiets willen kopen, kiezen ervoor om hun fiets online aan te schaffen bij FietsenDistrict. De reden dat steeds minder mensen een fysieke fietsenwinkel bezoeken, heeft te maken met het feit dat het online kopen van een fiets diverse voordelen met zich meebrengt. Welke voordelen dit zijn, lees je in onderstaande tekst.

Je hoeft de deur niet uit om een nieuwe fiets te kopen

Heb je het druk met je werk, ben je in je vrije tijd vaak bezig met de kinderen of het huishouden en heb je echt geen tijd om naar de fietsenwinkel te gaan voor een nieuwe fiets? Dan kun je jouw fiets online kopen zonder dat je de deur uit hoeft. Je zoekt jouw favoriete fiets via het internet, je betaalt online en je hoeft alleen nog maar te wachten tot jouw fiets thuis bezorgd wordt.

Je profiteert van een groot online aanbod

In een fysieke fietsenwinkel staan vaak slechts een paar verschillende fietsen, wat betekent dat je een beperkte keuze hebt bij het selecteren van jouw perfecte fiets. Koop je jouw fiets online, dan kun je jouw nieuwe fiets uit tientallen verschillende fietsen kiezen en dit betekent dat j meer kans hebt de perfecte fiets aan te schaffen.

Je kunt je fiets gemakkelijk terugsturen

Sommige mensen kopen hun fiets liever niet via het internet omdat zij bang zijn dat ze niet tevreden zijn met de fiets zonder het voertuig eerst te testen. Natuurlijk kan het voorkomen dat de fiets toch niet zo lekker rijdt als je verwacht en gehoopt had, maar dit is helemaal geen probleem. Ben je niet tevreden met jouw aankoop, dan kun je de fiets namelijk eenvoudig terugsturen. Je krijgt je geld terug en kunt eventueel een andere fiets kopen, zodat je een product krijgt dat wel helemaal aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoet.