Altec Fietsen

 

16 artikel(en)

per pagina
Sale

Altec Metro Stadsfiets Dames

Normale prijs: € 349,00

Huidige prijs € 199,00

Schrijf een review

Sale

Altec Marquant Stadsfiets Dames

Normale prijs: € 279,00

Huidige prijs € 259,00

Schrijf een review

Sale

Altec Dutch Transportfiets Dames 2017

Normale prijs: € 359,00

Huidige prijs € 289,00

Sale

Altec Delta Stadsfiets Heren

Normale prijs: € 399,00

Huidige prijs € 379,00

Sale

Altec Carisma N7 Damesfiets

Normale prijs: € 699,00

Huidige prijs € 489,00

Schrijf een review

Sale

Altec Carisma N7 Herenfiets

Normale prijs: € 699,00

Huidige prijs € 489,00

Schrijf een review

 

16 artikel(en)

per pagina

Waarom zou je kiezen voor een Altec fiets? Altec zijn erg betaalbaar en zien er daarnaast ook nog eens goed uit. Altec fietsen zijn betrouwbaar, trendy en zijn zeker geschikt voor dagelijks gebruik. Altec is een Nederlands fietsenmark dat de afgelopen jaren explosief gegroeid is, deze groei zie je ook in de kwaliteit van de fietsen terug, elk jaar worden de fietsen weer een stapje beter en mooier. Het merk produceerd zowel transportfietsen, stadsfietsen als fatbikes. Het motto van altec fietsen is "Draag een glimlach", fiets een Altec.

Altec transportfiets

 Ons assortiment bestaat uit verschillende populaire modellen zoals de zeer populaire Altec Urban met whitewall banden, de Altec Vintage en de Altec Retro. De transportfietsen zijn zeer betaalbaar en hebben een strak uiterlijk, waardoor ze één voor één zeer populair zijn. De modellen zijn uitgevoerd met terugtraprem, v-brakes of luxe  rollerbrakes en 1 tot 3 versnellingen zodat je ook gemakkelijk door heuvelachtig gebied kunt rijden. 

Altec stadsfietsen

Naast de transportfietsen zijn ook de Altec stadsfietsen zeer populair. Een ruime selectie goedkope stadsfietsen met verschillende configuraties. Van eenvoudige fiets met één enkele versnelling en terugtraprem tot de Luxe Altec Omega met luxe versnellingen en rollerbrakes. Eigenlijk kun je in elke prijsklasse wel een stadsfiets terug vinden.

 Kortom met een altec fiets maak je nooit een verkeerde keuze, meer informatie over Altec is te vinden op: http://altecfietsen.nl

altec fietsen