Avalon Fietsen

 

10 artikel(en)

per pagina
Sale

Avalon Export Omafiets Dames

Normale prijs: € 299,00

Huidige prijs € 229,00

Schrijf een review

Sale

Avalon F21 Omafiets Dames

Normale prijs: € 399,00

Huidige prijs € 259,00

Schrijf een review

Sale

Avalon Move N3 Transportfiets Heren

Normale prijs: € 599,00

Huidige prijs € 439,00

Schrijf een review

Sale

Avalon Honey Transportfiets Dames

Normale prijs: € 599,00

Huidige prijs € 499,00

Schrijf een review

 

10 artikel(en)

per pagina

Avalon fietsen worden met zorg in Nederland geproduceerd, avalon staat voor kwalitatief hoge fietsen. Avalon gebruikt voornamelijk onderdelen uit Europa en alle modellen wordten vakkundig in Nederland gelakt en gemonteerd. De combinatie van Europese onderdelen en het aflakken en afmonteren in Nederland, zorgt voor een fiets die te vergelijken is met A-merken. Koop je een Avalon, dan ben je ervan verzekerd de komende jaren zorgeloos te kunnen rondfietsen.

We hebben ons assortiment zorgvuldig geselecteerd en bestaat uit een aantal transportfietsen, omafietsen en moederfietsen. Het merk specializeerd zich met deze types fietsen, op deze manier kan het merk op elk moment een hoge kwaliteit fiets leveren die ook nog eens lekker fiets. Kwaliteit voor kwantiteit, hierdoor is het merk in de afgelopen een stevig geworteld merk dat je niet over het ook mag zien.

Avolon transportfiets

De transporten van het merk staan bekend om de kwaliteit, dit betekend dus dat bijvoorbeeld dat je alle zware booschappen gemakkelijk kunt voervoeren, maar denk bijvoorbeeld ook aan een zware schooltas of andere zware producten die je normaal gesproken op de fiets niet mee zou kunnen krijgen. De onderdelen zoals de lagers, de wielen, het frame en de voordrager zijn zo gefabriceerd dat de fiets het zware gewicht gemakkelijk aan kan. 

Hoge kwaliteit fietsen

Ook de overige modellen zijn van uitstekende kwaliteit en maken gebruik van dezelfde zware kwaliteit onderdelen. Deze moederfiets en de omafiets, zijn dan ook een voorbeeld van het hoge kwaliteit standaard wat je kan verwachten bij a merk fietsen. Kortom bij dit merk hoef je nergens over twijfelen!

Meer informatie over avalon fietsen is te vinden op: http://www.avalon-fietsen.nl

avalon fietsen