Damesfiets

 

12 artikel(en)

per pagina
Sale

Altec Metro Stadsfiets Dames

Normale prijs: € 349,00

Huidige prijs € 199,00

Schrijf een review

Sale

Avalon Export Omafiets Dames

Normale prijs: € 299,00

Huidige prijs € 229,00

Schrijf een review

Sale

All Carter Florida 26 Mountainbike Dames

Normale prijs: € 299,00

Huidige prijs € 249,95

Schrijf een review

Sale

Avalon F21 Omafiets Dames

Normale prijs: € 399,00

Huidige prijs € 259,00

Schrijf een review

Sale

Altec Marquant Stadsfiets Dames

Normale prijs: € 279,00

Huidige prijs € 259,00

Schrijf een review

Sale

Altec Dutch Transportfiets Dames 2017

Normale prijs: € 359,00

Huidige prijs € 289,00

Sale

MBM People Stadsfiets Dames

Normale prijs: € 399,00

Huidige prijs € 299,00

Schrijf een review

Sale

Birota Urban N3 Design Fiets Dames

Normale prijs: € 469,00

Huidige prijs € 299,00

 

12 artikel(en)

per pagina

Een degelijke damesfiets hoeft niet duur te zijn

Wij Nederlanders zijn een fietsvolk, en dat zal voorlopig niet veranderen. Vrijwel iedereen heeft een fiets en maakt er dankbaar gebruik van. Naar school, naar het werk, de kinderen naar school brengen, vrije tijd of een boodschap doen, we doen het maar al te graag op de fiets. Wij hebben een uitgebreid assortiment mooie en degelijke damesfietsen waar zeker een fiets bij zit die helemaal bij jou past. Bekijk nu de nieuwste modellen en maak vandaag nog je keuze.

Fietsen met lage instap en extra ruimte

Wanneer je je kind op de fiets wilt meenemen wil je natuurlijk een fiets waar je gemakkelijk een fietsstoeltje op kunt monteren. En daarna wil je er ook nog comfortabel op kunnen fietsen. Kies dan een model met extra ruimte tussen het zadel en het stuur of een extra stevige bagagedrager. Die laatste is natuurlijk ook heel handig om boodschappen of andere bagage te vervoeren. Of kies een fiets met zo’n trendy en handige voordrager waar je zonder problemen een mand op vastzet voor je schooltas of waar je moeiteloos een volle tas boodschappen op vervoert.

Je nieuwe damesfiets koop je nu online

Kies vandaag nog je nieuwe fiets uit ons uitgebreide assortiment. Je bestelling wordt al binnen enkele dagen geleverd en je kunt meteen een proefrit maken op je nieuwe aanwinst. Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent en dat je vele veilige kilometers gaat rijden op één van onze goedkope maar degelijke dames fietsen. Mar mocht je niet helemaal tevreden zijn dan kun je je bestelling altijd retour sturen. Heb je vragen over ons aanbod aan damesfietsen, neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag en kunnen je vast en zeker helpen met het maken van de juiste keuze voor jouw nieuwe fiets.