E-bike

 

8 artikel(en)

per pagina
Sale

Lombardo Eravenna Classic Dames

Normale prijs: € 2.495,00

Huidige prijs € 2.199,00

Schrijf een review

Sale

Lombardo E roma Heren

Normale prijs: € 2.495,00

Huidige prijs € 2.299,00

Schrijf een review

Sale

Lombardo e fatbike ivrea XT9 Heren

Normale prijs: € 2.695,00

Huidige prijs € 2.395,00

Schrijf een review

Sale

Lombardo Eravenna Lusso Dames

Normale prijs: € 2.595,00

Huidige prijs € 2.495,00

Schrijf een review

Sale

Raleigh New Gate Premium Heren

Normale prijs: € 3.795,00

Huidige prijs € 3.395,00

Schrijf een review

Sale

Raleigh New Gate Premium Dames

Normale prijs: € 3.795,00

Huidige prijs € 3.395,00

Schrijf een review

 

8 artikel(en)

per pagina

E-bike

Een e-bike wordt ook wel een elektrische fiets genoemd en betreft een fiets met een kleiner motor, die met een accu aangedreven wordt. Zet je de motor van de e-bike aan, dan krijg je net wat meer ondersteuning tijdens het fietsen en dit maakt het fietsen leuker en gemakkelijker. Ben jij van plan om een e-bike aan te schaffen, maar wil je wel zeker weten dat je een goede investering doet? Gebruik dan de drie tips in onderstaande tekst bij het aanschaffen van een e-bike en investeer je spaargeld in de perfecte elektrische fiets.

Tip 1: let op de actieradius van de fiets

De actieradius van de fiets vertelt je hoe lang je kunt fietsen met ingeschakelde motor. Hoe groter het actieradius van een fiets is, hoe langer je kunt fietsen zonder de fiets tussentijds op te moeten laden. Wil je een kwalitatief hoogwaardige fiets aanschaffen waar je zo veel mogelijk plezier aan hebt, dan raden de experts van FietsenDistrict je aan om een fiets met een grote actieradius te kopen.

Tip 2: let op de ondersteuning van de fiets

Sommige fietsen geven continu dezelfde ondersteuning na het inschakelen van de motor, maar er zijn ook fietsen die soms meer of juist minder ondersteuning geven. Bij deze fietsen kun je de ondersteuning reguleren, namelijk door hard of juist zacht te trappen. Bepaal voor jezelf wat voor fiets je wil kopen en kies een fiets met deze ondersteuning.

Tip 3: maak altijd een digitale proefrit

Of je nu een fatbike aan gaat schaffen, een mountainbike wil kopen of een e-bike in huis wil halen: wij raden je aan om altijd een proefrit te maken. Door een proefrit te maken, leer je een fiets echt kennen en kun je gemakkelijker beslissen of deze fiets echt bij jou past. Lees je dus niet alleen in over een bepaalde fiets, maar test de fiets ook even uit voor je een aankoop doet.