Herenfiets

 

10 artikel(en)

per pagina
Sale

Excel Avenue 18SP Stadsfiets Heren

Normale prijs: € 349,00

Huidige prijs € 219,00

Schrijf een review

Sale

Excel Central Park 6SP Stadsfiets Heren

Normale prijs: € 379,00

Huidige prijs € 229,00

Schrijf een review

Sale

All Carter Spencer 27,5 Mountainbike Heren

Normale prijs: € 325,00

Huidige prijs € 299,00

Schrijf een review

Sale

Birota Urban N3 Design Fiets Heren

Normale prijs: € 469,00

Huidige prijs € 299,00

Schrijf een review

 

10 artikel(en)

per pagina

Koop nu een voordelige herenfiets

Een goede herenfiets hoeft niet duur te zijn. Bekijk ons uitgebreide assortiment herenmodellen en je zult zien dat je voor een heel redelijke prijs een prima herenfiets kunt kopen. Op de fiets ben je een stuk sneller op je plaats van bestemming, zeker in de drukke binnenstad waar je met de auto nog maar moet zien hoe lang het duurt voordat je langs alle verkeerslichten bent en waar je een parkeerplaats vindt. Op de fiets ben je dan allang waar je moet zijn. Je parkeert voor de deur of in ieder geval dicht in de buurt en je bent ook in een mum van tijd weer thuis, terwijl je met de auto nog staat te wachten om de parkeergarage uit te komen.

Kwaliteitsfietsen voor een scherpe prijs

Wij leveren kwaliteitsfietsen die met zorg zijn gemaakt en gemonteerd. Je zult er jarenlang plezier van hebben, net als van een duurder model. Maar jij rijdt op een fiets waar je zeker niet te veel voor hebt betaald. Hij brengt je overal en je kunt als je dat wilt ook nog bagage meenemen. Boodschappen doen, je kind naar school brengen, het kan allemaal. Onze herenmodellen zijn degelijk en stoer, je vindt zeker een model dat helemaal bij jou past.

Naar school of naar het werk

Ga je voor het eerst naar de middelbare school? Dan wil je natuurlijk een stoere herenfiets waarmee je gezien mag worden op het schoolplein. Die vind je bij ons, we hebben verschillende modellen in diverse prijsklassen uit voorraad leverbaar. Binnen enkele dagen rijd jij rond op je nieuwe stoere fiets. En dat kan ook als je besluit om voortaan op de fiets naar het werk te gaan. Fietsen is in de eerste plaats erg gezond en in de tweede plaats kost het je geen benzine en geen parkeergeld. Alleen maar voordelen dus.