Dames Transportfiets

 

15 artikel(en)

per pagina
Sale

Avalon F21 Omafiets Dames

Normale prijs: € 399,00

Huidige prijs € 259,00

Schrijf een review

Sale

Altec Dutch Transportfiets Dames 2017

Normale prijs: € 359,00

Huidige prijs € 289,00

 

15 artikel(en)

per pagina

Wat is een Dames Transportfiets

Een transportfiets is een fiets die speciaal ontwikkeld is voor het vervoeren van bijvoorbeeld boodschappen en andere spullen. Zo heeft de fiets niet alleen een stevige bagagedrager, maar zijn de meeste transportfietsen ook uitgerust met een transport rek aan de voorkant van de fiets. Wil jij een nieuwe damesfiets aanschaffen en twijfel je of een dames transportfiets iets voor jou is? Lees dan op deze pagina welke voordelen een transportfiets heeft en laat je overtuigen deze fiets aan te schaffen.

Is het vervoeren van kinderen gemakkelijker en veiliger op een transportfiets?

Omdat een transportfiets zo stevig is, wordt het vervoeren van de kinderen op deze fiets veel veiliger. Je kunt de kinderen natuurlijk niet op het rekje op de voorkant van de dames transportfiets zetten, maar de bagagedrager op de achterkant van de fiets is stevig genoeg voor een kinderzitje. Wil jij je kind met de fiets naar school brengen, maar vind je dit niet veilig genoeg op een standaard damesfiets? Dan kun je een dames transportfiets aanschaffen om gemakkelijk en veilig met je kind achterop van A naar B te reizen.

Het vervoeren van tassen op een transportfiets

Rijdt je een transportfiets, dan is het gemakkelijker om boodschappen en andere tassen te vervoeren. Vind je het nu nog lastig om veilig met grote boodschappentassen de weg op te gaan en houdt dit je tegen om met de fiets boodschappen te doen? Dan kun je een dames transportfiets aanschaffen om het vervoeren van jouw boodschappen gemakkelijker te maken. Met een transportfiets hoef je de boodschappentassen niet aan het stuur te hangen, maar zet je de tassen gewoon op het rekje van de fiets. Vergeet alleen geen krat aan te schaffen, een krat zorgt er namelijk voor dat je je tassen of de losse boodschappen gemakkelijk kunt vervoeren.