Heren Transportfiets

 

7 artikel(en)

per pagina
Sale

Avalon F612 Cruzz Transportfiets Heren

Normale prijs: € 799,00

Huidige prijs € 389,00

Schrijf een review

Sale

Altec Retro Transportfiets Heren

Normale prijs: € 409,00

Huidige prijs € 399,00

Schrijf een review

 

7 artikel(en)

per pagina

Transportfiets stevige en veilige herenfiets

Een heren transportfiets is een stevige fiets die speciaal ontwikkeld is om het vervoeren van spullen op de fiets gemakkelijker en veiliger te maken. De meeste transportfietsen zijn bijvoorbeeld niet alleen uitgerust met een stevig rek op de voorkant van de fiets en een stevige standaard die de fiets zelfs op en top volgeladen recht laat staan. De originele bakfietsen waren vroeger bijvoorbeeld bakkersfietsen, waarmee je gemakkelijk grote broden kon vervoeren. Zoek jij een nieuwe herenfiets en vind je het belangrijk dat jouw fiets uitermate geschikt is voor het vervoeren van spullen, zoals een zware boodschappentas of een schooltas? Dan is de heren transportfiets iets voor jou.

Kies jouw favoriete heren transportfiets uit ons aanbod

Als je een heren transportfiets aan wil schaffen, kun je jouw ideale transportfiets uit ons aanbod fietsen kiezen. Op deze manier vind je niet alleen gemakkelijk een fiets die bij jou past en aan jouw eisen voldoet, maar is het ook gemakkelijk om een fiets te vinden die binnen jouw budget valt.

Veilig en gemakkelijk op weg met tassen of spullen

Met een heren transportfiets is het gemakkelijker en veiliger om zware ladingen te verplaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boodschappentas, die je eenvoudig op het rekje van de fiets kunt zetten (vergeet geen krat bij je fiets te bestellen). Geen zware tassen meer aan je stuur, maar een veilige tocht met meer evenwicht om de zware lading op de fiets gemakkelijker te verplaatsen. Het is dan ook niet voor niets dat je de heren transportfiets steeds meer terugziet in het straatbeeld, want deze fiets is er populair!