Transportfiets

 

Artikelen 1 tot 20 van 22 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sale

Altec Dutch Transportfiets Dames 2017

Normale prijs: € 359,00

Huidige prijs € 289,00

Sale

Avalon Move N3 Transportfiets Dames

Normale prijs: € 599,00

Huidige prijs € 439,00

Schrijf een review

Sale

Avalon Move N3 Transportfiets Heren

Normale prijs: € 599,00

Huidige prijs € 439,00

Schrijf een review

Sale

Avalon Honey Transportfiets Dames

Normale prijs: € 599,00

Huidige prijs € 499,00

Schrijf een review

 

Artikelen 1 tot 20 van 22 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Transportfiets

Een fiets de we de afgelopen jaren steeds meer terug zien in het straatbeeld, is de transportfiets. De transportfiets werd in het begin van de twintigste eeuw geïntroduceerd en werd in deze tijd voornamelijk gebruikt om (zware) goederen te kunnen vervoeren. Om het vervoeren van goederen mogelijk te maken, werd er een klein rekje op het voorwiel van de fiets gemonteerd. Dit rekje zit nog steeds op de moderne transportfiets van FietsenDistrict, maar de fiets wordt niet meer alleen gebruikt om goederen te vervoeren. Zo is de transportfiets nu gewoon een vervoersmiddel geworden, net zoals bijvoorbeeld de moederfiets.

Een praktische fiets met retro uitstraling

De transportfiets is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dit komt niet alleen omdat de fiets zo praktisch is. Naast het feit dat de fiets praktisch is bij het vervoeren van bijvoorbeeld zware boekentassen en boodschappen, ziet de fiets er namelijk ook retro uit. Veel mensen vinden de fiets stijlvoller dan standaard fietsen en kiezen er daarom voor om een transportfiets aan te schaffen.

Verrijk jouw transportfiets met een mand of krat

Door het rekje op het voorwiel van de transportfiets, kun je dit vervoersmiddel prima verrijken met een mand of krat. Je bevestigt de mand of de krat op het rekje door deze goed vast te maken en je kunt gemakkelijk tassen, boodschappen en andere spullen meenemen op de fiets. Wil je een unieke transportfiets, dan bevestig je een feestelijke mand met versieringen of een oude bierkrat op de voorkant van de fiets. Vind jij het belangrijk dat een fiets praktisch is, maar er bovendien stijlvol en retro uit ziet? Da is de transportfiets iets voor jou.