Retourneren

Indien u gebruik wil maken van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Lees voordat je gaat retourneren de belangrijke informatie hieronder zorgvuldig door.

Belangrijke informatie:

1. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren (na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen). In orginele verpakking en ongebruikt is het product 100 dagen te retourneren.

2. Je dient het product ten alle tijden zelf te retourneren (De retourneer kosten zijn voor de consument en worden niet vergoed door https://fietsendistrict.nl/)

3. Nadat wij de product(en) hebben ontvangen en beoordeeld op schade en gebruik, ontvangt u binnen 14 dagen het complete aankoopbedrag retour. Bij schade of gebruiksporen kunnen wij het product niet meer als nieuw verkopen. Je ontvangt in dat geval een gedeelte van het aankoop bedrag retour.

4. Let op: het retourneer adres verschilt van van ons kantooradres! Wij kunnen op dit kantooradres geen retouren aannemen. Vraag je retour aan via info@fietsendistrict.nl , na je retourneeraanvraag ontvang je ons het retourneeradres.

Retourformulier

Naam:
Straat + huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:

Product:
Besteld op (dd-mm-yyyy):
Bestelnummer:
Ontvangen op (dd-mm-yyyy):

Telefoonnummer:
Email:
Iban: